marți, 27 martie 2012

Practical things: Rovinieta

Una din obligatiile de sofer este sa achiti rovinieta sau taxa de drum atunci cand circuli pe drumurile nationale, exclusiv drumurile aflate in intravilan resedintelor de judet si al municipiilor. Toate bune si frumoase, pana cand intri frumos intr-o statie peco sa iti cumperi si afli ca nu se gaseste.


Daaaar.... Am aflat si eu gratie noii campanii initiata de BlogAwards in colaborare cu Roviniete.ro ca mai nou achizitionarea de rovigniete pentru toate tipurile de autovehicule poate fi facuta online. Mai multe detalii aici.



În contextul în care taxele și impozitele din România sunt din ce în ce mai multe și mai diversificate, pe piața informațiilor oferite de mediul internet a apărut un nou site specializat pe informarea directă a consumatorului.
Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare asupra tarifelor de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România - așa numita rovinietă. Toți posesorii de autovehicule din România sunt obligați prin lege să aibă asupra lor, în situația în care utilizează drumurile naționale din afara orașelor, rovigneta, prin care demonstrează că au achitat acest tarif. Este important să cunoaștem valoarea acesteia, către cine se adresează, în baza cărui temei legal și mai ales de unde o putem procura!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu