vineri, 28 septembrie 2012

Lancome Visionnaire Gratuit

Toate femeile viseaza la un ten de portelan, neted, catifelat, fara nici o imperfectiune. Din pacate, putine il si poseda. Una dintre problemele care da cele mai mari batai de cap sunt petele. Acum avem insa un ajutor de la Lancome in acest sens.

Puternic şi eficient, Lancome VISIONNAIRE [LR 2412 4%] este primul corector avansat de pete pentru un ten fără riduri, pori şi neted, care reface fundamental frumuseţea autentică a pielii.


O inovaţie tehnologică autentică, aceste 2 seruri Lancôme au fost proiectate pentru a răspunde dorinţei femeilor pentru o piele perfectă. GÉNIFIQUE Youth Activating Concentrate a fost primul produs Lancôme de îngrijire a frumuseţii pielii. Sporeşte* activitatea genelor pentru a o piele vizibil întinerită.

Suna nemaipomenit desigur, dau se stie ca produsele Lancome nu sunt pentru oricine deoarece au un pret cam piperat. Produsul in cauza costa aprox. 360 lei - varianta de 30ML si 473 - varianta de 50ML.

Vestea buna este ca cine doreste sa incerce produsul are sansa sa o faca! In magazinele Douglas se ofera o mostra generoasa de 7 ml.


Accesati aplicatia de mai jos, descarcati cuponul si in baza acestuia va puteti ridica miniatura de 7ml Lancome Visionnaire din cel mai apropiat magazin Douglas. Enjoy! :)

https://www.facebook.com/LancomeRomania?sk=app_423633114350986



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu