sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Happy time! Gesturi mici, dar cu efect

 De prea multe ori ne plangem ca avem o zi stresanta si grea la serviciu, ca am fost nedreptatiti, ca am suferit desi nu am fi meritat. Ce ar fi sa nu mai ne axam pe lucrurile negative si sa deschidem ochii larg, sa vedem lucrurile frumoase din viata care ne pot face fericiti.

Si care sunt, de fapt, lucrurile care ne fac fericiti? Sa fie cadourile scumpe sau un lucuru oferit din inima? Vacantele luxoase sau o masa linistita cu cei dragi? Dupa parerea mea, fericirea noastra in viata depinde de lucruri marunte. Lucrurile marunte, gesturile marunte ne fac viata frumoasa.

Iar pentru ca un gest face cat o mie de cuvinte va las cateva poze inspirationale pentru a insenina ziua celor dragi.

Din categoria mancare haioasa


duminică, 22 ianuarie 2012

Giveaway - creme naturale pentru ten SpaRustica

  Pielea luminoasă, netedă și fără imperfecțiuni este cu siguranță un vis al oricărei femei. Pentru a avea o piele frumoasă, ritualul de îngrijire a pielii nu este - sau nu ar trebui să fie - atât de complicat, ci simplu și să decurgă natural. Nu este nevoie nici de "loțiuni miraculoase", nici de mult timp investit în acest scop, ci de produse cosmetice fără parabeni. 
Iar SpaRustica - atelierul de cosmetice naturale - ne oferă exact acest lucru.
  
 Dacă nu ați auzit de SpaRustica până acum este timpul să o faceți! 

duminică, 15 ianuarie 2012

Review: Crema de ochi Organic Coffee Bean

Petrecerile pana in zori alaturi de familie si prieteni in vacanta si noptile nedormite in sesiune... toate acestea ne obosesc peste masura, iar cearcanele stau marturie.

Pielea din jurul ochilor este zona cea mai sensibila a tenului. Spre deosebire alte zone, pielea din jurul ochilor nu are glande sebacee, ceea ce ii confera un aspect uscat. De aceea trebuie sa-i acordam o atentie sporita.

Pe de alta parte, se zice despre cremele destinate acestei zone ca sunt o risipa de bani si nu sunt necesare atata timp cat folosim un produs hidratant pentru fata (ingredientele cremelor de ochi nu difera mult fata de o crema hidratanta, diferenta fiind pretul mult mai mare si cantitatea mult mai mica.)

Mult timp am aderat la opinia de mai sus, insa recent am simtit nevoia sa folosesc o 
crema speciala pentru ochi, avand in vedere ca pentru ten folosesc ceva specific tenului gras. 
Asa am ajuns sa incerc 
crema pentru ochi cu cafeina extrasa din boabe de cafea organica.  

Este cert faptul ca pielea din aceasta zona este foarte delicata, de aceea parabenii sunt primul lucru de care trebuie sa ne ferim.

luni, 9 ianuarie 2012

Quote of the month: Alanis Morisette - weight



‘Fat can be a way to protect ourselves and survive, a way to control something in a world where everything feels out of control, and a way to stave off profound fear of feeling our feelings. I often find anxiety, fear, boredom, disappointment, loneliness, excitement and grief to be the top feelings food can attempt to prevent.’



miercuri, 4 ianuarie 2012

Wishlist 2012

M-am gandit ca daca imi fac o lista cu ceea ce imi doresc la capitolul imbracaminte si incaltaminte voi fi mai cumpatata si voi scapa de prostul obicei de a-mi cumpara lucruri inutile. Nu stiu cum sunteti voi insa mie nu imi place sa plec cu mana goala de la cumparaturi. Asa ca mi se intampla deseori sa plec de acasa pornita sa imi cumpar ceva (o geaca de iarna, de exemplu) si sa ma intorc acasa cu altceva (cu totul altceva: o rochie pe care o voi purta o singura data, apoi o voi uita in dulap).

Imi doresc:

O pereche de mocasini

luni, 2 ianuarie 2012

Review: Sapunuri OnLine

Pe langa faptul ca au acceptat sa sponsorizeze un concurs pe blog, cei de la Apollo Mod mi-au dat si mie ocazia sa incerc doua dintre noile arome ale sapunurilor lichide ON LiNE: liliac si masline.



Dupa ce le-am incercat pe ambele (pe cel cu masline mi l-am oprit mie, iar pe cel cu liliac l-am dus acasa la parinti), ma declar o mare fana a celui cu liliac! Cu siguranta il voi cumpara dupa ce il termin pe actualul.

Ce imi place la aceste sapunuri?

duminică, 1 ianuarie 2012

Dasha winner


Concursul sponsorizat cu amabilitate de Dasha s-a incheiat pe data de 30 decembrie, insa din cauza agitatiei de Revelion nu am avut timp sa fac extragerea. Asadar, castigatorul este numarul.............


Iar persoana numarul 23 de pe lista persoanelor inscrise este:

La multi ani 2012!



La multi ani 2012! 

Un an nou fericit, cu sanatate si incredere!

 Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine si va astept si in 2012.