joi, 25 octombrie 2012

Giveaway: Earring Madness!!

Hey, chicas!

Nu stiu in ce masura am reusit sa ascund asta, dar sunt o mare iubitoare a cerceilor. Desigur, la fel ca tuturor femeilor, imi plac bijuteriile in general, dar pana la urma as putea sa ma lipsesc de o bratara sau un colier, insa atunci cand vine vorba de cercei... o iau razna :)) 

Fiindca, in opinia mea, nici o femeie nu ar trebui sa iasa fara cercei din casa, giveaway-ul de astazi va avea drept premiu cinci perechi de cercei (ca sa fiu clara - o castigatoare pentru cele 5 perechi!)

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Fashion: Beat the rain in style

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu inca suspin dupa zilele calduroase de vara. Ma deprima frigul, diminetile incetosate, zilele scurte (e atat de intuneric cand ma intorc acasa de la serviciu, ca imi vine sa ma bag direct in par). De asta mi se pare esential sa folosesc mici trucuri ca sa imi inseninez zilele reci de toamna. Cand ploua de exemplu, am observat ca majoritatea persoanelor au umbrele negre, iar atmosfera devine atat de trista, zici ca e inmormantare. Prin urmare, va aduc in atentie cateva modele de umbrele care ne vor inveseli chiar si cele mai mohorate zile:


vineri, 19 octombrie 2012

Fashion: Big dreams with little money

E greu sa impaci obsesia pentru haine si bijuterii cu un buget limitat. Din fericire, nu e si imposibil pentru ca desi multe magazine ofera produse la un pret super-umflat, exista alternative. De cele mai multe ori chilipirurile se gasesc pe internet.

Daca doresti sa iti reinnoiesti garderoba cu o rochita, de exemplu, platesti lejer 150 de lei pentru una daca o achizitionezi din mall. Online, lucrurile stau mai bine pentru buzunarul nostru.

Cu 10-15$ (40-60 lei), gasesti rochii dragute pe wholesale clothing si scapi de grija ca vei avea o "clona" (desigur, nu zic ca se gasesc produse unicat, insa cand exista o varietate atat de mare de produse, cu siguranta scad sansele sa dai nas in nas cu cineva imbracat la fel ca tine)


joi, 18 octombrie 2012

Review: Wake me up - Rimmel

Desi mult timp am fost fana declarata a fondului de ten Max Factor - Long Lasting Performance, am decis ca e vremea sa incerc ceva nou. Dupa cateva cautari, am ales sa inlocuiesc vechiul fdt cu Wake me up de la Rimmel. Inainte de a-l cumpara, am citit cateva review-uri pe internet, insa imboldul a fost dat in principal de nume :). 


 Ce imi place?

luni, 15 octombrie 2012

Fashion: Crazy & unique

Diminetile mohorate de toamna par mai vesele daca ne accesorizam tinuta cu o brosa amuzanta, o esarfa colorata sau poate cu o geanta cu un model deosebit...? :)

miercuri, 10 octombrie 2012

Review: Flormar Plus Quartz - No 64






Ce am observat in legatura cu acest produs?

-          Se aplica cu usurinta, fara dare
-          Primul strat arata foarte bine; rar se intampla ca o culoare sa arate la fel ca in sticluta de la prima aplicare, dar aceasta arata extraordinar. M-a surprins intr-un mod foarte placut; eu eram pregatita sa ma dau de doua ori ca sa ajung la un rezultat ok, dar nu a fost cazul.

luni, 8 octombrie 2012

Review: Orkide Nailpolish


Cateva cuvinte despre oja:

-          Primul strat arata oribil: nu se aplica uniform, culoarea e spalacita
-          Pensula e foarte proasta dpdv calitativ, probabil din cauza asta nici nu am reusit sa aplic bine primul strat.
-          Desi prima impresie a fost proasta, dupa ce am aplicat al doilea strat, am fost foarte multumita de rezultat: s-au completat foarte bine golurile ramase de la prima aplicare.
-          Nu ma asteptam, dar s-a uscat foarte repede
-          Din pacate, a doua zi deja s-a estompat pe la varfuri (in conditiile in care nu m-am omorat cu treburile casnice).  Insa partial e vina mea, pentru ca nu am aplicat un toap coat.