duminică, 15 aprilie 2012

Dream car vs reality

Pe langa lucruri specifice fetelor, precum cosmeticele si pantofii cu toc, mereu am avut o atractie pentru masini. La un moment dat, cand eram mica, ziceam ca vreau sa ma fac mecanic auto :)). Apoi am evoluat si visam sa fiu pilot de curse.

Un mic top al masinilor pe care as vreau sa le pilotez la un moment dat

Aston Martin dbs


Range Rover Stormer

Mercedes sl


Din pacate, pretul uneia sare de 100 000 de euro. Pe langa asta, intretinerea e la fel de costisitoare: piese auto scumpe, impozite mari... si cel mai important drumurile din Romania nu permit folosirea lor la potential maxim. Gropile, drumurile blocate, cozile intreminabile sunt la ordinea zilei. Orice fenomen meteo da peste cap traficul si de parca asta nu ar fi de ajuns, nesimtirea soferilor ajunge la cote maxime. Unii cred ca e normal sa schimbe banda fara sa semnalizeze, sa treaca pe rosu sau cred ca mereu au prioritate.
In fiecare dimineata cand vad cum se circula, ma ingrozesc. Macar daca ar fi respectate cateva reguli de bun simt ar fi perfect. Nu am pretentia sa se respecte regulamentul rutier 100 % - nici eu nu o fac - dar macar alea de baza.

Dream

vs

Reality



Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu