sâmbătă, 8 septembrie 2012

Giveaway: Rasfat Harmony Handmade


Produsele cosmetice ocupa o parte importanta in viata fiecarei femei. Insa, daca ne dorim sa o piele sanatoasa, frumoasa si cat mai mult timp tanara, trebuie sa avem grija ce produse folosim.
In ajutor ne vine Harmony Handmade unde gasim produse cosmetice realizate manual, numai din ingrediente naturale, fara conservanti, coloranti sau parfumuri sintetice.


Harmony Handmade este întruchiparea unei mămici, sprijinită de un tătic dedicat şi împlinită datorită a doi copilaşi frumoşi şi isteţi. Tot ce este creat de Harmony este din dragoste, cu dragoste şi multă pasiune. Am început cu produse cosmetice, dar am început să ne extindem, să făurim şi alte lucruşoare ce înseninează casa!
Le preparăm numai la comandă, astfel încât să ajungă la voi proaspete şi pline de proprietăţi minunate!  Cu excepţia săpunurilor, realizate la rece, ce au nevoie de timp pentru uscare!
Folosim argile, plante, uleiuri esenţiale pure, unturi şi uleiuri de cea mai bună calitate!
Pe langa grija pentru sanatate si frumuste si promtitudine, Harmony Handmade da dovada si de generozitate deoarece va ofera un set de produse alcatuit din


Ce trebuie sa faci pentru ca castiga? 

 - Urmareste blogul meu prin GFC

 - Da like paginii de Facebook Harmony Handmade

- Aboneaza-te la newsletter-ul Harmony Handmade (aplicatia pentru newsletter e in partea stanga a paginii, sub categoriile de produse)

 - Da share pe Facebook acestui concurs (va invit sa cititi urmatorul articol pentru a afla cum faceti acest lucru: click aici )

 - Raspunde la urmatoarea intrebare: Care este produsul preferat de pe site-ul Harmony Handmade?

Extra sanse:
 - Da like paginii mele de Facebook (+1)
- Posteaza concursul pe blogul tau (+1) 
- Posteaza imaginea concursului impreuna cu un link catre aceasta pagina in sidebar (+2)

     Cum te inscrii la concurs 

 Dupa ce ai indeplinit cerintele, compleza formularul.
  
 Perioadă de desfarsurare: 8-15 septembrie 
 Modalitatea de alegere a câștigătorului: tragere la sorți 
  
 Va astept sa va inscrieti in numar cat mai mare! Bafta!

6 comentarii:

  1. odata intrata pe sait ,greu mam putut decide ce sa aleg , ce miar prinde bine si ce mir fi de mai mare folos am lasat un mic com si de ce am ales acel produs .multumesc si mia facut placere sa ma inscriu .

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim pt concurs ,imi plac sapunurile

    RăspundețiȘtergere
  3. multumim ptr concurs!super premii am omis in formular produs preferat las link aici ptr a nu ma repeta sper ca e ok!http://harmonyhandmade.ro/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=43_49&products_id=264#.UEzrALIgcl8!multumesc!

    RăspundețiȘtergere